Trikovi poziranja na fotografijama

Modni fotograf Davis Factor je otkrio par tajni kako da izgledate najlepše kad se nađete ispred oka objektiva.

Okrenite se u desno

Istraživanja na Wake Forrest Univerzitetu su pokazala da je leva strana lica najseksipilnija. Zašto? Istraživači su pokazali da nam levi obraz pokazuje više emocija i zbog toga ljudima izgledamo atraktivnije. Kad se slikate okrenite se malo udesno da je na slici izraženiji levi obraz.

Obratite pažnju na osvetljenje

Kada svetlo sija na vas naročito od gore znaju se pojaviti jake senke naročito ispod očiju koji vam daje takozvani “Rakun Look”.

Da biste ovo izbegli napolju probajte da stojite ispred sunca, a kad ste unutra nemojte direktno stojati ispod svetla koje dolazi od gore i dignite bradu samo malo da biste umanjili efekte senki.


 

Stojte uspravno (izgledaćete mršavije)

Možete lako zavarati fotoaparat da izgledate višlje i mršavije nego što jeste. Ispravite se, okrenite se malo u jednu stranu tako da vam jedno rame bude bliže objektivu nego drugo i kad ste pogodili tu pozu samo pogledajte u fotoaparat.

Čuvajte se podbratka

Klonite se niskih fotografa. Ukoliko je objektiv ispod nivoa vaših očiju na fotografijama možete dobiti podbradak iako ga zapravno i nemate. Uvek se slikajte tako da vas objektiv gleda tačno u oči ili je iznad njih i ispružite bradu par centimentara unapred.

Comments ( 5 )

  • Borisz Dusnoki

    Awesome

    • Marijana Dusnoki

      Thank ♥️

  • Keetrin Makeup

    Wow savrseno i predobri saveti! 😍👏🏼👏🏼👏🏼💜

    • Marijana Dusnoki

      Hvalaaaaa

  • Ana_jo_makeup

    Ovi saveti ce biti korisni mnogima, jedva cekam novi post ❤

Ostavite odgovor